skip to main
|
skip to sidebar
Projekt vedugnsweekend
måndag 16 februari 2009
Optimala förutsättningar
Bakuspjölk och ingenting annat är ett måste
Råvaruor av högsta klass, notera korven
Optimala degkluttar
(enl
Martins
goda recept)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Om projektet
Under en weekend, närmare bestämt den 13 juni kommer vi starta, driva och lägga ner en pizzarestaurang.
Det har aldrig gjorts förut.
Det kommer aldrig hända igen.
Detta är din chans att vara med om en revolution. En vedugnsrevolution.
För din chans att vara en del av detta - följ våra förberedelser under våren.
Välkommen till Projekt Vedugnsweekend!
Vilken weekend passar bäst?
Bloggarkiv
►
2011
(1)
►
juni
(1)
▼
2009
(43)
►
juni
(4)
►
april
(7)
►
mars
(8)
▼
februari
(24)
Läsarna har sagt sitt
Nybakt Grand Blanc
Vedugnsfakta
Orginaluppdrag
Nytt uppdrag?
Pizzakväll
Kvällen innan...
Vedugnsvasan
Vedugn på turné del 2
Vedugn på turné
Efter i sommar måste den här listan utökas...
Degfunderingar
Mikroblogg
Om storlekens betydelse
Helheten del 2
Helheten del I
Optimala förutsättningar
One small step for JMy...one giant leap for "the V...
Några bilder från dagens event:
Menyförslag 1
Vårt koncept
Fwd: Lite inspiration
Erfarenhet
Jag röstar på Stark
Mätarn
Etiketter
bakuspjölk
(5)
café
(1)
datum
(1)
deg
(1)
degstorlek
(1)
efraim
(1)
elitläger
(2)
empiriska undersökningar
(3)
enkät
(1)
fasta ramar
(1)
film
(2)
förberedelse
(6)
förutsättningar
(3)
Helhet
(2)
Karbenning
(2)
koncept
(1)
Kortvasan
(1)
Meny
(1)
misstag
(1)
Norberg
(1)
omröstning
(2)
ost
(1)
pizza
(5)
pizzadeg
(3)
recept
(3)
redskap
(1)
träning
(2)
vallaställ
(1)
ved
(1)
vedugn
(4)
Vänner
(1)
Ytterligare projekt
(2)
övning
(2)
Bloggintresserade
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar