Vi måste också fundera på en av vår tids allra största frågor; vilken är den opitmala pizzastorleken? Ska en pizza sticka ut över tallrikskanten eller inte? Man vill ju bli mätt, få så mycket topping som möjligt men ändå inte behöva kasta mat i onödan...
Men av säkra källor kan jag berätta att våra pizzor även är mkt goda kalla, så det är bäst vi förbereder för doggy bag också.
måndag 16 februari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vi måste ta ställning till hämtpizzatraditionen som finns i vårt avlånga land... av princip så tror jag att våra pizzor gör sig bäst direkt ur vedugnen men jag ska ju inte tvinga på alla min åsikt.
SvaraRadera--> Inga hämtpizzor, bara doggybags.
Till doggybags kan vi ta bruna kompostpåsar
Jag håller med - Inga hämtpizzor!
SvaraRaderaVad gäller storleken så tycker jag en deg på ca 170-175 gram är perfekt.
Vad tror ni om att storleksprovning kan vara temat för nästa provlagning?
SvaraRadera