skip to main
|
skip to sidebar
Projekt vedugnsweekend
tisdag 17 februari 2009
Efter i sommar måste den här listan utökas...
Hall of fame
men för att nå dit måste vi skaffa en
ProDough
att öva med. Man kan öva att dress pizzan också!
1 kommentar:
Anonym
18 februari 2009 kl. 21:51
I'm so glad you like my stuff! You can order from our online shop! /Pete
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Om projektet
Under en weekend, närmare bestämt den 13 juni kommer vi starta, driva och lägga ner en pizzarestaurang.
Det har aldrig gjorts förut.
Det kommer aldrig hända igen.
Detta är din chans att vara med om en revolution. En vedugnsrevolution.
För din chans att vara en del av detta - följ våra förberedelser under våren.
Välkommen till Projekt Vedugnsweekend!
Vilken weekend passar bäst?
Bloggarkiv
►
2011
(1)
►
juni
(1)
▼
2009
(43)
►
juni
(4)
►
april
(7)
►
mars
(8)
▼
februari
(24)
Läsarna har sagt sitt
Nybakt Grand Blanc
Vedugnsfakta
Orginaluppdrag
Nytt uppdrag?
Pizzakväll
Kvällen innan...
Vedugnsvasan
Vedugn på turné del 2
Vedugn på turné
Efter i sommar måste den här listan utökas...
Degfunderingar
Mikroblogg
Om storlekens betydelse
Helheten del 2
Helheten del I
Optimala förutsättningar
One small step for JMy...one giant leap for "the V...
Några bilder från dagens event:
Menyförslag 1
Vårt koncept
Fwd: Lite inspiration
Erfarenhet
Jag röstar på Stark
Mätarn
Etiketter
bakuspjölk
(5)
café
(1)
datum
(1)
deg
(1)
degstorlek
(1)
efraim
(1)
elitläger
(2)
empiriska undersökningar
(3)
enkät
(1)
fasta ramar
(1)
film
(2)
förberedelse
(6)
förutsättningar
(3)
Helhet
(2)
Karbenning
(2)
koncept
(1)
Kortvasan
(1)
Meny
(1)
misstag
(1)
Norberg
(1)
omröstning
(2)
ost
(1)
pizza
(5)
pizzadeg
(3)
recept
(3)
redskap
(1)
träning
(2)
vallaställ
(1)
ved
(1)
vedugn
(4)
Vänner
(1)
Ytterligare projekt
(2)
övning
(2)
Bloggintresserade
I'm so glad you like my stuff! You can order from our online shop! /Pete
SvaraRadera