tisdag 24 februari 2009

Nybakt Grand Blanc



Som övningsbak på bakuspjölkhantering under extremförhållanden (storlek - de väger 1600 gram per styck!!) . Mmm... Zzz...

4 kommentarer:

  1. Jisses... här snackar vi familjepizza tänket. 1600 g måste nästan bli en pizza stor som ett helt bord. Undra hur stor pizza man kan baka i en vedugn, 1600 måste ligga nära gränsen...

    SvaraRadera
  2. Lars: Ja dammar man ut en 1600-gramsdeg tunn som en pizza så fyller man nog en bakugn modell större. Fatta vilken bakuspjölk man måste ha då...

    SvaraRadera
  3. Ja det kan vara dags att specialbeställa en extra-grande för att ha utrustning som klarar av utmaningen. Vilken storlek använder ni idag? 25 i cirkel?

    //BB

    SvaraRadera
  4. Benny: Jag den är nog ca 25 cm i diameter. Den är dessutom från medeltiden så den är på tok för tjock. Din sajt är ju klockren...jag ska genast sätta mig ner och fundera ut vad vi ska beställa.

    SvaraRadera