Bl.a. så här har snacket gått de senaste veckorna...
Vidarebefordrat brev:
Från: Fredrik Hellman
Vi måste ju ha en tomatsås också...vad tror ni om Lottas?/F11 feb 2009 kl. 06.39 skrev Lars Nordström:ser mkt intressant ut.. jag har inte lagt fram vårt paket för the cheesenizer än. Dock ventilerade jag lite med några kollegor över en bit mat på Olssons skafferi http://www.olsonsskafferi.se/ och den inte alltför radikala men ack så effektiva?? marknadsföringskanale B.LOG kom upp på matbordet.... Känns som att vi har material för att skapa en hype redan nu.... får vi sen lite banners och klick så kan biggan slippa risken?Efter blondinbella kommer.... pizzabloggen.kram från hbg2009/2/10 Jonas MyhrPizza in the house! Lasse: vad säger the notorious B.I.G(gan)?
/JMy2009/2/10 Fredrik HellmanÅhh...
Bringéus
räkor, kalix löjrom, rödlök, gräddfil
En sån vill jag ha!!Jag tänker mig att vi bakar pizzadegen på ekologiskt vetemjöl special och vetesurdeg. Kolla in Martins recept: http://paindemartin.blogspot.com/2008/06/10-till-auberginepizzan.html
Vi kanske ska ta och provbaka någon kväll i framtiden?
/F
Briljant!
SvaraRadera