skip to main
|
skip to sidebar
Projekt vedugnsweekend
fredag 6 mars 2009
Vedugn på turné del 3?
Denna fransman vet hur man hanterar en bakuspjölk.
Om tillfälle ges skall vi testa vad Paris har att ge när det gäller
vedugnspizza.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Om projektet
Under en weekend, närmare bestämt den 13 juni kommer vi starta, driva och lägga ner en pizzarestaurang.
Det har aldrig gjorts förut.
Det kommer aldrig hända igen.
Detta är din chans att vara med om en revolution. En vedugnsrevolution.
För din chans att vara en del av detta - följ våra förberedelser under våren.
Välkommen till Projekt Vedugnsweekend!
Vilken weekend passar bäst?
Bloggarkiv
►
2011
(1)
►
juni
(1)
▼
2009
(43)
►
juni
(4)
►
april
(7)
▼
mars
(8)
Nytt pizzahak på St: Eriksgatan?
De flesta misstag sker på fastande mage
Pizzakväll i starka vänners lag
Ett steg närmare...
Zomezing for ze pianist?
Je ne parle pas français
Vedugn på turné del 3?
Löp/Pizza-weekend
►
februari
(24)
Mätarn
Etiketter
bakuspjölk
(5)
café
(1)
datum
(1)
deg
(1)
degstorlek
(1)
efraim
(1)
elitläger
(2)
empiriska undersökningar
(3)
enkät
(1)
fasta ramar
(1)
film
(2)
förberedelse
(6)
förutsättningar
(3)
Helhet
(2)
Karbenning
(2)
koncept
(1)
Kortvasan
(1)
Meny
(1)
misstag
(1)
Norberg
(1)
omröstning
(2)
ost
(1)
pizza
(5)
pizzadeg
(3)
recept
(3)
redskap
(1)
träning
(2)
vallaställ
(1)
ved
(1)
vedugn
(4)
Vänner
(1)
Ytterligare projekt
(2)
övning
(2)
Bloggintresserade
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar